Vårens modemåsten

Våren är här och många börjar se över sin garderob. Känner du att du inte riktigt vet vad du ska shoppa eller lyser inspirationen med sin frånvaro? Oroa dig inte, vi hjälper dig!

Ett av vårens och sommarens säkraste kort och som passar såväl till vardag som till fest är sneakers. Dessa klassiska skor kommer i alla möjliga färger och former och det är just detta som gör dessa skor till ett säkert kort i din garderob. Att de dessutom ofta är otroligt sköna gör ju inte saken sämre. Vårt tips är att du letar reda på den modell som känns rätt för dig och slår till.

Ett par jeans kan också höja även den mest tråkiga outfit. Svarta eller blåa är bara några av färgerna som finns och det finns otroligt många varianter på modeller. Med en enkel t-shirt och tidigare nämnda sneakers är detta en vinnande kombo på sommaren grillfester och andra tillställningar.

En lite mer privat uppdatering i garderoben du kan göra är att köpa nya underkläder. Oavsett om du gör det för din egen skull eller vill överraska din partner kan nya trosor eller en ny BH sätta guldkant på tillvaron.

Förutom dessa klädesplagg finns det mycket accessoarer som du kan komplettera dina outfits med. Solglasögon hör sommaren till och finns i en mängd varianter. En positiv grej är också att de finns i alla möjliga prisklasser. Detta gör att du inte behöver tömma sparkontot utan kan anpassa ditt köp efter hur mycket pengar du har. Huvudbonader som kepsar och hattar passar bra till solglasögonen och blir pricken över i på din sommaroutfit.