Unik stil

Kan det vara mode att inte följa modet? Jo, på ett sätt kan man säga att det är precis vad som är på mode just nu gällande smycken. Att vara individuell och egen genomsyrar hela vårat samhälle där huvudsaken är att man själv ska få välja oavsett om det handlar om klädstil, pension eller dagisplats. Detsamma gäller smyckesmode där individualitet har slagit igenom allt mer under det senaste året.

Fashion JewelryAtt gå och köpa smycken på någon av de största klädeskedjorna i Sverige är visserligen billigt men chansen att man kommer till jobbet med samma halsband som någon annan är stor. Dessutom syns det relativt ofta att det är massproducerade smycken då de inte sticker ut något från mängden. Dessa stora kedjor vill sälja stora kvantiteter och siktar därför på smycken till den stora massan.

De som vill följa trenden att låta smycket spegla ens personlighet bör därför vända sig till någon annan affär.  Alla har unika personligheter och därmed behövs även också unika smycken.

En kategori av mindre onlineshopar har tagit till sig just detta individuella mode och tillverkar smycken för hand. Ett sätt att verkligen skapa helt individuella smycken till olika personligheter. Även om smyckena kan likna varandra så handlar det varken om massproduktion eller kopior. Det går inte ens att göra dem lika när de tillverkas för hand. Ett tips på unika handgjorda silversmycken hittar du på http://www.johanna-n.com.

Så vill du följa smyckesmodet – gör det inte. Vill du hitta vad som inne – välj något som någon annan inte har.