Tre stora trender våren 2016

Våren 2016 bjuder på många olika trender och stilar. Några av de absolut populäraste är Färgen guld på klänningar och kläder, Randigt på allt och synliga axlar. En kul trend under våren 2016 är att 90-talet tittar tillbaks.

stylish-brunette-in-trendy-sunglasses-fashion-portrait-vogue-style-outdoor-shot

Färgen guld

Klänningar,jackor och accessoarer i guld är något som blivit väldigt populärt. Vanliga vardagsplagg blir enkelt tråkiga och enformiga men med guldfärgade plagg så får du en flashig och snygg look. Guldfärgade plagg eller accessoarer är mycket snyggt och passar till nästan allt.

Randigt

Våga bära randigt både på över och underdelen. Att matcha en randig kavaj med ett par randiga byxor blir en riktigt snygg kombination. En ny look och ett snyggare du. En randig väska som matchar dina randiga skor får dig att sticka ut lite och få en otrolig outfit.

Synliga axlar

Att visa lite hud har alltid varit populärt men nu är synliga axlar ett klart val för många. Det har blivit väldigt populärt med olika plagg som visar dina axlar. Klänningar, tröjor och olika toppar som har öppna axeldelar eller väldigt lite som täcker dina axlar.