Sommarsnygg

Vill man se lite extra snygg ut i sommar och verkligen sticka kan det vara bra att ha koll på lite olika trender som gäller för de kommande månaderna. Här följer några tips på vad som gäller just i sommar.

De flesta tipsen är inspirerade av denna artikel på cityshoppa.se.

Sommarsnygg

Kläder

Vad gäller kläder så är det mycket färger som gäller i sommar och då i form av pastellfärger och färger som verkligen syns även om svart och vitt också fungerar bra. Blått, grönt, lila, gult samt guldbeklädda plagg är något som kommer att vara populärt. Kontraster, det vill säga plagg som verkligen skiljer sig till färgen är ett av ledorden för sommaren, som till exempel svart och vitt i alla möjliga kombinationer.

Eko-trenden slår igenom även inom modet då kläder i olika former av miljövänliga material blir allt mer vanligt. Rocktrenden, med mycket denim, är en annan trend som fortfarande är gångbar, även om det finns tecken på att den mattas av något.

Skor

Precis som med kläderna innehåller även skorna i sommar mycket färger. De ska även gärna vara utsmyckade med detaljer, som till exempel ormskinn och kilklackar med twist samt nitar, spännen och dragkedjor. Som vanligt fungerar givetvis även de klassiska Conversen alldeles utmärkt. I år finns dessutom extra många modeller att välja mellan, så ta chansen och skaffa ett par som verkligen sticker ut, både vad gäller färg och form.

Accessoarer

När det kommer till olika typer av accessoarer som till exempel smycken så håller trenden med stora smycken som verkligen syns i sig från förra året. Sommarens smycken ska vara både överdimensionerade och spektakulära. En accessoar som var på gång redan förra året, men som väntas bli en riktig trend i år är hatten vars status är starkare än på länge. För den som verkligen letar finns det många snygga och tjusiga hattar att hitta lite varstans.