Sommarens outfit

Så skönt att det börjar bli sommar, och efter en kall och lång vinter så är det skönt att få plocka fram sommarens kläder. Helt enkelt byta ut sin vinter garderob mot sommarens. Nu blir det ljusa lätta kläder och inte de varma tunga som man bär på vintern då det är kallt. Allt känns så mycket lättare när sommaren kommer, känner inte ni likadant?

Vad som är så skönt med att få plocka fram sommarens kläder är ju att man faktiskt kan rensa och göra plats för nytt och fräscht inför sommaren! Att shoppa nytt är ju fantastiskt roligt och att kunna unna sig något nytt är skönt. Att byta ut sin garderob behöver ju inte betyda att man slänger bort en massa gamla kläder, kolla runt bland dina vänner om det är något som dom kan ha användning något. Det andra kan vi med fördel lämna in till någon Second Hand som drivs för hjälpverksamhet till något annat land. Det gör också gott för själen att veta att mina kläder som jag inte använder kan någon köpa för en billig slant, och den vinst som Second Hand butiken går till behövande!

Då är ju frågan vad som ska kastas och vad som ska behållas? Har man inte använt ett plagg förra sommaren så kan man med gott hjärta anse att det inte bör vara kvar, försök vara ärlig mot dig själv och fundera om jag överhuvudtaget kommer att använde den kjolen något i sommar. Om inte, hiva i väg den och köp en ny som du verkligen vill använda. Fråga din familj, dina vänner om hur du ska göra om du inte själv kan bestämma. I efterhand kommer du att känna en lättnad när städningen av garderoben är klar och du kan ge dig ut bland butikerna och shoppa nytt!