Snygga sportkläder

För att komma igång med sommarens träning kan det bra med den extra motivation som snygga sportkläder ger. Ofta är det badkläder som köps inför sommaren, men andra sporter har också nya stilar och moden som gör träningen roligare.

rygg

Sommarens sportmode 2014

Sommarens sportmode kommer att fortsätta präglas av starka pastellfärger samt blått, grönt, orange och svart. Plaggen fortsätter att vara tighta och formade efter kroppen, samtidigt som de är skapade i funktionsmaterial som reglerar kroppstemperaturen och leder bort svett.

Träningskläder med mönster och tryck kommer allt starkare och en trend inom sportmodet kallas ”Sport glam”. Det är träningskläder som samtidigt är glamorösa, med oväntade materialval och färger. Vad gör träningen egentligen roligare än att få känna sig attraktiv under tiden?

Vilken sport är din sport inför sommaren?

Oavsett om du behöver kläder för segling, tennis, jogging eller att ha på stranden kan du hitta det du letar efter hos Sport och Fritid. De har allt från flipflopps till snygga seglarskor eller bekväma joggingskor. De har också accessoarer som väskor, mobilfodral, hattar, kepsar, träningshandskar och hörlurar.

I webbutiken finns ett stort urval av kända varumärken, vilket ger dig stor valfrihet när du ska välja dina nya träningskläder. När du beställer från dem får du ditt paket redan inom 1-3 dagar och de erbjuder fri frakt och fria byten. Med andra ord: tryggt, enkelt och bekvämt. Kan det bli mycket bättre?

Håll motivationen uppe

Om du ska börja träna för första gången eller efter ett långt uppehåll är det viktigt att inte ta ut dig för mycket i början. Då riskerar du att tröttna och det kommer att kännas motigt att fortsätta. Försök istället att hitta en sport som du tycker är rolig och börja med att träna en eller två gånger i veckan. Och investera i snygga kläder som får dig att längta efter att byta om inför träningen!