Snygga sommarkläder

Dagarna blir ljusare och längre och sommaren närmar sig med stormsteg. Det är hög tid att uppdatera sommargarderoben, och se till vara förberedd inför alla slöa dagar stranden, piffade dagar med solglasögon och iste på stadens uteserveringar och långa härliga cykelturer med avslutande grillfest. När sommaren väl är här har man annat att tänka på än att leta efter rätt outfit, då vill man bara kasta sig ut i den härliga svenska sommaren och njuta så länge härligheten varar.

Snyggast klädd på stranden

bikini2

För rätt stil dagar som spenderas vid strandkanten behövs inte mycket, men det gäller att göra de rätta valen. Solglasögon är ett måste och de ska vara retroinspirerade, gärna ha rundad form med ganska kraftig plastbåge. Även de klassiska Wayfarer funkar. På kroppen behövs förstås snygga och färgglada badkläder. Under sommaren 2014 är bikini hetast på stranden, även om enstaka baddräkter också kommer att synas. Det är mycket neonfärgade detaljer, färgglada djurprint, batik-influerade mönster och sportinspirerat badmode i sommar. Förutom solglasögon och bikini är en kimono det rätta komplementet och hör definitivt till sommarens snyggaste kläder. Som kille är det som alltid badbyxor som gäller, och liksom tjejernas ska de vara färgglada och gärna sportiga.

Snyggast på stan

Kimonon tar tjejerna förstås med sig från stranden till After beach-festen, kompletteras de bara med ett par snyggt slitna jeansshorts så är man klar om man har bråttom ut. Vill man klä upp sig lite mer är skjortklänning ett säkert kort. Gärna i vitt eller svart-vitt mönster, men även blommigt är hetare än det mesta annat. Toppa bara med ett par läckra pumps så är det klart. Killarna kan också gärna köra på jeansshorts med skjorta till, men väljer lika gärna ett par smala, korta och beige eller färgglada chinos. Riktigt mycket 60-talskänsla ska det vara, då har man hittat rätt!