Smycken

Smycken är ofta det som sätter pricken över i på en spännande kreation. Utan smycken förlorar man den spännande effekten än hur moderna och trendriktiga kläderna är.

Ett vackert halsband med matchande örhängen och armband är något som lyser upp och som gör att den “lilla grå” blir lite extra. Men, det kan vara mycket svårt att veta var gränsen går till att det skall kännas lite billigt. Vårt råd är att man bör följa utsmyckningen med sin ålder. Det som passar mycket bra på en ung flicka kan helt klart uppfattas som mindre dekorativt på en äldre dam. Det är bra att tänka på att mindre många gånger är bättre när man blir äldre.

Halsbandet på bilden är naturligtvis mycket vackert på en ung kvinna, men kanske inte passar lika bra på en dam som närmar sig åttio. Visserligen finns det inga klara regler för mode – det finns också många mycket färggranna äldre damer – men för det mesta är det bättre att minimera glittret till en enklare kedja av guld eller silver när åren börjar smyga sig på.

Det finns idag många butiker på Internet som säljer mycket vackra smycken i guld och silver och en favoritbutik vi gärna vill rekommendera är Mila Silver. De silversmycken som säljs i denna butik är mycket vackert designade och man har här möjlighet att köpa unika silversmycken av mycket hög kvalitet. Mila Silver säljer underbara smycken från Björg som vilken kvinna som helst gärna vill få i en presentkartong på högtidsdagen. Kolla in här – visst är det underbart vackra smycken! Halsbandet New Dawn är helt magnifikt och passar lika bra på en ung flicka som på en äldre dam. När man bär detta smycke bör klänningen vara enkel. En rak enkel klänning gör att smycket syns desto mer. Björgs armband Spine White är en riktig hit och till detta armband finns matchande ring.

Mode är något som är mycket personligt och det gäller såväl klädsel som smycken. Det är inte nödvändigt att hela tiden följa modetidningarnas råd och alltid försöka vara moderiktig. Mer viktigt kan vara att man hittar sin stil även om den är något mer annorlunda än det gängse. Huvudsaken är ju att man känner sig vacker och att man känner sig bekväm med det man tar på sig.