Skönhetstips för mammor

mamma

Tröttheten tar ut sin rätt – hantera mörka ringar under ögonen

Alla mammor vet att den tid man en gång hade för sig själv och tid för att bland annat vila inte alls förblir densamma efter det att man skaffat barn. De första åren kan det handla om rejält med minskad sömn, något som helt klart kan sätta tydliga spår i ansiktet. Mörka ringar är speciellt vanliga och de kan vara svåra att få bukt med. Vi rekommenderar här bra produkter från Aco för att tackla ringarna, som förhoppningsvis snart kommer vara ett minne blott.

Slapp mage efter födseln – skönhetsingrepp kan vara vägen

Som barnaföderska så kan det även vara så att man tråkigt nog kan drabbas av estetiska problem kring magregionen som kvarstår efter födseln, trots att man vidtagit åtgärder som att exempelvis träna flitigt. Magen vägrar helt enkelt att formas tillbaka så som den en gång såg ut, hur mycket man än anstränger sig. I dessa situationer kan en av de lösningar som återstår vara att kontakta en skönhetsklinik som är specialister på plastikkirurgi. Här i Sverige är Citadell kliniken känt för goda resultat inom bland annat bukplastik och fettsugningar, som är de behandlingsformer som vi rekommenderar i detta läge.

Vad som passar just dig och de problem som du upplever kommer att utkristallisera sig så fort du fått tid att sitta ned med en läkare för konsultation. Tänk på att inte slarva i ditt val av skönhetsklinik, då det är viktigt både för din egen säkerhet och det förväntade resultatet skull, att du blir omhändertagen av professionella människor som faktiskt kan sin sak ordentligt. Vi vet många som fått sin självkänsla tillbaka genom ingrepp som dessa och det är en ovärderlig gåva.