Rätt accessoarer i sommar

Nu när sommaren äntligen är här är det alltid kul att klä upp sig lite extra i någon riktigt snygg outfit. En outfit är ju dock inte komplett utan några coola accessoarer. Här kommer några tips på vilka accessoarer som är rätt i sommar.

SommarfinHattar

Hatten är en accessoar som är på stark frammarsch och 2014 är året då den slår igenom på bred front. Oavsett om den är liten eller stor, färggrann eller mer modest, så är en hatt på huvudet något som är helt rätt i sommar. Tror man att det är svårt att hitta en snygg hatt så har man fel, då många märken har ett stort utbud av hattar av olika modell.

Smycken

Smycken av olika slag är något som verkligen gör att en look kan lyfta till oanade höjder. Ett snyggt halsband, armband eller varför inte fotlänk kan vara det som skiljer en medelmåttig outfit från en riktigt topp-outfit.

Vad gäller halsband så ska dessa precis som tidigare år vara stora och verkligen synas. 2014 är definitivt inte återhållsamhetens år. Ett väl tilltaget halsband med ett stort och gilmrande hänge är något som verkligen går hem i sommar.

När det kommer till armband kan dessa som bekant komma i en rad olika varianter. Här gäller det helt enkelt att anpassa till övrig outfit. Faktum är att oavsett om det handlar om ett guldarmband eller ett i tyg så funkar faktiskt de flesta armband till de flesta typer av kläder och vice versa. Våga experimentera!

Solglasägon

På sommaren är solglasögon en självklarhet, så länge inte sommaren helt regnar bort vill säga. Ett bra tips är att ha några olika par att välja mellan för olika tillfällen. Något som är bra med just solglasögon är att man ofta inte behöver lägga ut en förmögenhet för att hitta något snyggt.