Prisvärda kläder

shutterstock_194818574

Tillhör du kategorin av människor som gillar att uppdatera garderoben med jämna mellanrum? Vårt sätt att klä oss är ett sätt för oss att uttrycka vår person och vår stil på, så det är inte så konstigt att nya kläder ständigt lockar.

Tyvärr håller inte alltid plånboken med om det, och därför har vi listat några butiker som erbjuder bra och prisvärda kläder som gör både dig och ekonomin nöjd.

  • Barnkläder är ofta i bra skick eftersom barnen ofta växer ur sina kläder innan de hinner bli för nötta, vilket gör att många föräldrar gärna säljer av dem. Därför finns det goda möjligheter att hitta fina, hela och rena barnkläder till bra pris.
  • Träningskläder. Tränar du mycket är det med stor sannolikhet den här delen av garderoben som behöver uppdateras oftast, eftersom antalet träningskläder inte är lika stort som vanliga vardagskläder. Dessutom tvättas de oftare och slits där med fortare. Därför är det en bra idé att satsa på billiga träningskläder som du inte behöver vara rädd för att slita ut. Sportamore har en stort utbud och du handlar alltid med fri frakt.
  • Tradera är en auktionssajt där du har goda möjligheter att hitta saker billigt. Här säljs både vintage och nya kläder som folk inte fått användning för och du kan hitta saker som du inte hann köpa innan det gick ut ur sortimentet.
  • Väskor hör nära ihop med kläder och outfits, och är ganska lätt att hitta billigt online. En väska har förmågan att uppgradera vilken outfit som helst där en ryggsäck i tyg kan ge ett avslappnat intryck medan en elegantare kuvertväska passar perfekt vid festligare tillfällen.
  • Att handla second hand är ett säkert kort för att hitta unika kläder till mycket bra priser. Genom att botanisera lite kan du göra riktiga fynd i klädväg som du dessutom antagligen är ganska ensam om. Att shoppa i andra hand är förutom ekonomiskt också ett klimatsmart val.