Presenttips till killen

Går du och funderar över vad du ska ge pojkvännen i födelsedagspresent och han är väldigt modemedveten av sig? Här kommer då lite inspiration i form av några trender vi kommer att få se under den kommande våren.

396201-birthday-present

Under modevisningarna har man kunnat se en tydlig influens från ett visst årtionde. Än en gång har märken som J.Lindeberg tagit inspiration från 70-talet. Tänk dig en smal silhuett som kläs i polotröjor, korta avsmalnade jeans och boots med hög klack.

Har du en skate-intresserad kille så kan skate-trenden vara något att kolla upp. Stussy, Vans och Supreme är skatemärken som aldrig varit så populära som de är nu. Dessutom kan vi skymta bowlingsskjortor och säckiga shorts hos modemärken som Acne.

Nu kanske pojkvännen inte är särskilt modeintresserad och det skulle passa med en mer diskret present som kan användas till vardags. Då kan en snygg och funktionell plånbok sitta fint. Större delen av deras plånböcker är tillverkade i galvaniserat läder. Läder är som sagt ett väldigt slitstarkt material som håller under flera års tid, och är därmed en perfekt present.

Inför våren räcker det inte bara med att bära ett mönstrat plagg som en randig skjorta. Från topp till tå ska du nu vara klädd i ett vilt mönster, och det finns heller inga regler att ta efter. Så för den som gillar att vara lite våghalsig kan passa på att matcha sina kläder precis hur dem vill. Annars om man inte vill gå fullt ut så går det att matcha med neutrala färger som svart och vitt.