Pimpa mobilen

Något som verkligen blivit stort de senaste året, som ofta fungerar som en statussymbol och visar att man är “inne” och “rätt”, är mobilen. När alla smartphones kom har det verkligen blivit viktigt och inne att ha rätt telefon. Idag kan du med din mobil visa både din stil och din personlighet och du kan idag ha tillbehör till din mobil i alla möjliga olika utföranden och stilar. Kändisarna håller hårt om sina mobiltelefoner och de är för dem en accessoar som de ofta “pimpar” och visar sin stil genom. Den populäraste mobiltelefonen idag hos kändisarna är Iphone5.

Snygga skal

Idag finns det egentligen ett mobilskal för varje tillfälle. Du kan få ett skal som är diskret eller ett skal som sticker ut mer, du kan till och med idag få designa ditt eget mobilskal. En favorit hos oss är att matcha skalet med makeup, nagellack och kläder, så att hela din outfit får “den rätta helheten”. Mobilen är idag många människors “bästa vän” och den är en viktig del av sin stil och smak. På Poch24 kan du läsa om kändisarnas olika accessoarer och vilka telefoner och skal de använder.

 

Bumpers

En bumper är, för den som inte redan vet, ett stötskydd för smartphones. Ofta är det i ett gummiliknande material och skyddar baksidan, sidorna och en liten del av framsidan av mobilen. Idag finns det många olika varianter på bumers, i många olika färger. Vill du alltid matcha mobilen med din övriga outft kan du köpa många bumpers i olika färger och byta mellan dessa. En favorit för oss nu till sommaren är en bumper i  rosa eller limegrön.

 

Extra tåliga skal

En nackdel med de nya mobiltelefonerna är att de inte tål särskilt mycket. Till skillnad från de “gamla” mobilerna är smartphones ofta gjorda i glas och de tål inte smuts, stötar och vatten. Detta är något branschen tänkt till om och idag finns det skal att köpa till smartphones som är extra tåliga. Dessa passar perfekt till de i byggbranschen eller till småbarnsföräldrar. Skalen skyddar telefonen lite extra jämfört med andra skal och skalen är både smutsavvisande, vattenavvisande och tål stötar. OtterBox har lanserat ett nytt skal som ska tåla både vatten ner till 2 meters djup och fall från 3 meter, utan att mobilen tar skada, ett riktigt bra skydd.