Möt våren i guld

Om du vill möta våren i trendiga och moderiktiga plagg är det glänsande guld du ska välja på kläderna. Gärna med glittrande accessoarer till. Vårens trender pekar mot glamorösa plagg i snygga skärningar.  

GuldtygDessa plagg funkar även utmärkt i vardagsgarderoben och du behöver inte bekymra dig över några tråkiga vardagsplagg i vår. Catwalken har visat upp många glimrande och guldbeklädda plagg, både till vardags och till fest. På Mercedes Benz Fashion Week visade Sveriges kända designers upp sin kommande kollektioner och det var många som visade klänningar i glamouröst guld. Även jackan visades upp i denna underbara kulört vilket kan vara ett nytt roligt plagg att möta våren i.

De kläder som är mest utstående inför våren är biker-jackan som är kvar från höstens mode, figursydda kvinnliga kavajer och chinos med pressveck. Planda gärna dessa plagg med varandra för att få en skön match mellan klassiskt feminint och lite rockigare känsla.

Ett annat plagg som är superhett inför våren är skjortklänningen. Denna passar perfekt till olika tillfällen och går både att ha en skön dag på stan som uppklädd till krogen på kvällen. Ett tips är att kolla på Nelly.com, på en skjortklänning de har från Custommade. Det är en supersnygg skjortklänning i skön silke och transparent material som är underbar både att ha på och att se på. Är du intresserad av denna men tycker att den är i dyraste laget kan du kolla in någon rabattsajt som har just rabattkoder på Nelly.com. Det är bland annat vanligt att man hittar sådant som fri frakt eller andra bra erbjudanden att ta del av!