Modetrender

Ha snygga kläder är väl någonting som alla vill gå klädda i, men frågan är hur ska man klä sig i dagsläget för att vara riktigt trendig. Här nedan följer några tips.

moderiktig kvinna i snölandskap

En sak som är väldigt utmärkande för tillfället, trots att vi gått in i den kalla vintern, är att kläderna vi bär fortfarande ska vara färgglada på alla sätt och vis. Några färger som är lite extra heta just nu är bland annat dramatiskt blodrött, tranbär, blodapelsin samt orkidé.

Vad gäller specifika plagg och stilar så fortsätter rockmodet att stå sig starkt med slitna jeans och ”rockiga” t-shirts. Annat som också funkar bra just nu är till exempel grovt stickat samt nedtonade kostymer. För den som fortfarande har kvar en beanie, it-mössan från förra året, i lådan så är det bara att sätta på sig denna då den är fullt gångbar också i år.

Något som också är på stark väg tillbaka är V-ringat, där man absolut inte ska vara rädd för att vara lite utmanande. Har man V-ringat kan det dock ibland vara ett problem med att BH:n syns. Som tur är finns det faktiskt metoder för att göra BH:n osynligt, som vi tidigare skrivit om här på sajten.

Nu när vintern är här behöver man såklart också en rejäl vinterkappa. I år skall dessa precis som mycket annat vara överdrivet stora samt ha skorstenskragar. Dessutom skall kapporna vintern 2014 vara knälånga och hur konstigt det än låter också asymmetriska. Vad gäller färger så är det klassiskt svarta eller vita kappor som gäller, men de får gärna också vara rosa eller gröna.