Moderiktig elektronik

kvinna med ipadBara för att något är elektroniskt så skall man som modeintresserad inte behöva leva med att det är fult. Även om de flesta telefonerna och surfplattorna ser idag väldigt lika ut så finns det sätt att få dem att passa just din outfit lite bättre.

Fodralen

Precis som att man bör bära med sig en snygg plånbok även fast den spenderar största tiden i handväskan så bör man köpa sig ett eller flera riktigt snygga och passande fodral till sin mobil eller surfplatta. Om man äger någon av de mer populära modellerna av mobiler eller surfplattor så brukar det alltid finnas ett stort och bra utbud att välja bland. Appleprodukter brukar vara mycket välförsedda med bra fodralalternativ. Det är bara att titta på topplistan över de mest sålda hos iPhonebutiken för att konstatera hur stor variation det är mellan skalen för iPad med allt ifrån Apples egna, nätta, smartcovers till stryktåliga otterboxfodral.

Hörlurarna

Hörlurar har allt eftersom blivit en egen modedetalj tack vare märken som Beats by Dre och Skullcandy. Idag finns det fler spelare på marknaden och valet beror till väldigt stor del på vad man själv har för stil. Även klassiska hörlurstillverkare så som Sennheiser har börjat bli riktigt väldesignade hörlurar. Vissa tar till och med och tävlar om titeln årets snyggaste hörlurar.

E-klockor

Nästa steg i utvecklingen för vardaglig elektronik verkar just nu vara e-klockor och andra så kallade “wearables”. Till slut räknar många med att även våra vardagliga kläder kommer ha elektronik i sig. De skulle till exempel kunna användas för att mäta medicinska världen eller som ett designelement med färgbytande lysdioder.