Mode inom skor

Att hitta de perfekta skorna som man bara känner att man måste ha kan vara en tuff uppgift om något. Vissa hittar direkt de skor som känns perfekt medans andra kan leta länge för att hitta dom. Ska de vara för fest eller vardag, hög eller låg klack. Ja, frågorna är många och skorna likaså. 

Vissa skor är ju som gjorda för en, de bara står där i skyltfönstret och skriker åt en, köp mig… medans andra skor säger ingenting. Självklart så ska man ju köpa de skor man vill ha och verkligen behöver, och samma sak här som med sommar garderoben, man bör fråga sig själv behöver jag verkligen dessa? Och svaret är oftast JA! Skor kan man aldrig få för många av, så är det bara.

När jag behöver nya praktiska vardags skor eller högklackat för den delen, så har jag hittat en bra site på nätet som heter Skojakt.com och här hittar jag allt från de mest perfekta Converse skor till joggingskor och högklackat. Och skojakt är ju verkligen något jag gör hela tiden och är duktig på.

Så lycka till med ditt sko shoppande och hoppas att du hittar det du söker där ute i djungeln av skor!!