Koll på sommarens Streetwear mode

När det börjar närma sig sommaren är det alltid lätt att titta på nya modetrender. Den senaste trenden av gatumode har verkligen slagit stort bland de stora modehusen.

Det är inte konstigt att modet nu återigen är sommarens största snackis. Sedan bortgången av Virgil Abloh en av gatumodets största opinionsbildare har gatumode verkligen tagit ny fart. Ta en titt online för att hitta inspiration till sommaren.

Historian om Streetwear

Först och främst när du klär dig i en typ av mode är det viktigt att du vet vart det ursprungligen kom ifrån. På det här sättet kan du både visa respekt för pionjärerna men också skryta om din kunskap för dina vänner. Gatumode kom ursprungligen från New York på 80-talet när hiphopen kom ur sin vagga. Det är än idag vanligt att hiphopartister frontar med sitt ansikte för märken som berör gatumode.

Inspireras av designers

Sist men inte minst är det allra bästa sättet att ha koll på sommarens mode genom att ta inspiration från ledande designers. Som tidigare nämnt är Virgil Abloh en inspiratör men även Kanye West och Rick Owens är stora namn i branschen just nu. I slutändan är det viktigaste att du hittar en stil som passar dig.