Knälånga klänningar

Våren är här och sommaren är på snabb ingång. Trenderna för i vår och sommar visar en feminin stil, där välsydda och designade plagg sticker ut. I sommar är det dags att ta fram den kvinnliga sidan av oss.
Vacker klänningNågot som är väldigt trendigt för i sommar är klänningar. Detta plagg har det senaste året kommit sig tillbaka starkt och i sommar är det klänningen som är nummer 1 i garderoben. Vill ni gå i trendsättaren Kate Middleton fotspår är det det knälånga klänningar ni ska satsa på. Gärna med markerat liv för att framställa den kvinnliga figuren. Gå gärna loss på olika färger och mönster vilket är extra trendigt för i vår. En färg som sticker ut lite extra i varuhusen och på catwalken är gammelrosa, en pastell som står sig väldigt stark till vackra solbruna ben.

Klänningen är lätt att matcha till olika accessoarer och andra plagg för att ge den det rätta uttrycket för dagen. Till vardags kan du med fördel använda en midjekort jeansjacka till samt ett par platå- Converse. Till fest kan du istället använda en kort skir kofta och satsa på ett par klassiska pumps. Matcha gärna med skria feminina smycken till för att ge en extra känsla av lyx och kvinnlighet.