Klockan som ett smycke och accessoar

När det är dags att piffa upp din look kan du alltid räkna med att en klocka gör jobbet. Idag bär vi sällan klocka på grund av dess funktionalitet. Det är klart du tittar på klockan då och då.

Med dagens teknik och att vi ständigt kan titta på telefonen vad klockan faktiskt är gör att armbandsuret är mer en accessoar och ett smycke. Ta en titt på denna sida för att hitta inspiration över vad för klocka som skulle kunna passa just dig.

Storleken spelar roll

Vare sig du föredrar att ha på dig ett armbandsur med en stor boett eller liten behöver du veta vad som passar på just din handled. Det allra vanligaste idag är att boetterna går från 26 millimeter till 48 millimeter. Den vanligaste storleken varierar beroende på om du är man eller kvinna.

Materialval

Sist men inte minst är det viktigt att du väljer ett material som passar dig. Om du är en person som föredrar silver kan du med fördel titta på klockor i silver eller i borstat stål. För dig som gillar guld och inte är rädd för att stoltsera med din klocka kan du alltid satsa på den berömda guldklockan runt din handled.