Kläder från 50 nätbutiker – på en sida

Nyheter Outlet

Outletsverige är tjänsten för den, eller för det företag som vill hitta kläder till realiserade priser, utan att man ska behöva klicka sig fram i nätbutik efter nätbutik. Varje dag granskas utbudet i femtio nätbutiker och därtill jämförs över 350 000 priser, så att kunden själv inte ska behöva göra det.

Såväl privatpersoner som andra nätbutiker får hjälp med att hitta outlet-priserna som alltid är av intresse. Har man en egen nätbutik och vill samarbeta med outleten, får man hjälp och förslag på outletsverige.nu.

Vad är en outlet-butik?

En outlet-affär på nätet drivs med samma koncept som den outlet-butik i fysisk form man ofta ser kopplade till exempelvis en klädesfabrik: Varumärken som utan mellanhand säljer sina produkter till ett nedsatt pris. Skillnaden är att man på en och samma sida hittar ett mycket större urval, och att man får hjälp med att jämföra priser de olika butikerna emellan. Att shoppa sina kläder på nätet är vanligt, men även den rutinerade nät-shopparen kan behöva tips om hur man gör de smartaste inköpen. Man finner alla svaren online.

Skapa din egen outlet

Så snart man blivit medlem i Outletsverige kan man utforma en egen outlet, allt genom att förse den egna profilen med de kläder, kategorier och varumärken man är intresserad av. Outletsverige jämför därefter hundratusentals priser i över femtio nätbutiker, och matchar det sökresultaten med önskemålen i kundens profil. Nättjänsten kontaktar sedan kunden på önskat vis, direkt i inboxen.

Populära varumärken i lager

Alla har vi våra favoritmärken och dem finner man bergsäkert i den omfattande listan. Skor, kläder, väskor, accessoarer, allt man önskar sig för både killar och tjejer.