Klä dig rätt i vinter

Vintern kommer allt närmare, det har redan kommit snö i några delar av landet och temperaturen blir lägre för varje vecka. Om du inte har laddat upp med rätt plagg i garderoben ännu, har vi samlat flera bra tips på de senaste trenderna och oförglömliga klassiker som alltid har en plats bland dina kläder. 

Raggsockor

Rejäla och varma raggsockor kan rädda även den mest frusna morgonen. Om elementen slutar fungerar eller om kalla vindar letar sig in genom springorna i fasaden, kan du börja dagen med ett par tjocka sockar för att slippa kalla fötter på kyliga golv. Känner du dig lite händig och har lite tid över kan du lära dig att sticka egna raggsockor och lätt fylla på sockförrådet med restgarner.

Värme under träningen

Du blir så klart varm av träningen i sig, men du behöver värme innan träningspasset för att inte vara frusen och stel. Lättfodrade ytterplagg är att föredra och idag är designen så smart att träningsytterplagg passar lika bra under träningen som på en stadstur. Om du vill ha lättare plagg under utomhusträningen kan du införskaffa en fodrad väst som sitter tajt runt överkroppen men lämnar armarna fria till rörelse och för svalka när joggingpasset lider mot slutet.

Soffmyset

Efter en hård dags arbete är det många som kommer in frusna och nedkylda. Det är dags att dumpa arbetskläderna och byta om till något varmare och mysigare. Det bästa att ha hemma för en mysig stund är ett par mjuka leggings eller mjukisbyxor och en stickad tröja i oversizemodell. Stora kläder är det perfekta sättet att känna sig frigjord, bekväm och framförallt varm.