Höstens trender

Hösten har kommit och vi börjar redan klä oss betydligt varmare. När man kollar ut från fönstret så syns det att folk har bestämt sig för att sätta på sig sina mörka plagg. Rockar, höstjackor, mössor och handskar är här för att stanna många månader. Det är det vardagliga som vi bär, men vad handlar höstens detaljerade mode om?

Pälsdetaljer på en kappaHöstens senaste trender handlar mycket om pälsdetaljer på mössor, stövlar och jackor. Om vi ska tala om färger så är det rödvinsrött som återkommer. Färgen brukar tillsammans med svart och brunt historiskt sett vara den typiska färgen för höstmode. De accessoarer som har stort inflytande just nu är mössor och halsdukar i randiga mönster tillsammans med lite större och färgrikare halsband. Det är mer grunge i höstens mode och mixen av marinblått och svart är alltid en populär kombination.

Vissa sommarplagg funkar ibland till hösten men det får inte bli för tunt. Du kan spara blusen men se till att ha ett lager av varmare kläder under. Du kan också använda dig av långärmade klänningar, förutsatt att du har några extra strumpbyxor.

Stickade tröjor är ett höstmode som växer i popularitet. Om det är något sommarplagg du vill ha med dig så är ”sweatshirten” definitivt en favorit. Se bara till att du har ett tjockare lager av tröjor under.