Höstens mode 2016

Många är vi som suktar efter sommarens varma dagar, men även hösten är en härlig tid, då löven ändrar färg och naturen går i vila. Äntligen har tiden kommit för att få uppgradera garderoben och bita tag i rådande modetrender.

show-of-fashion-1

Nyckelplaggen från sommaren får följa med vidare in till hösten och blandas upp med rådande färger och härliga plagg. Garderoben får uppdateras med maskulina långa kappor, hoodies och plagg i sammet.

Mest framträdande för hösten och vintern är det rutiga tyget som återfinns i ytterplagg likväl som hela kostymer. Vi ser också att sammeten åter får göra entré som ett av de trendigaste materialet.

Sommarens trend med off shoulder plagg, har krupit upp på ena axeln och har blivit one shoulder och gärna i kombinationer som andas 80- tal, som den tighta siluetten med ett brett bälte i midjan.

Rent färgmässigt är de jordnära färgerna helt rätt i vanlig ordning, men även färger ses komma och värmer i höstmörkret. Lila syntes både hos Miu Miu och Michael Kors modehus och utgör en av nyckelfärgerna.

På smyckes fronten tycks alla typer av metaller fortfarande gälla och gärna i geometriska former och enkla utföranden. Du kan kombinera nya moderna stilar med tidlösa enkla modeller som tillsammans bär upp vilket plagg som helst.