Hårtrender hösten 2014

Hösten är här och det gäller att sätta sig ner och se vilka trender som gäller i höst. Något som är väldigt inne nu, som fått mycket uppmärksamhet i en kvinnas look är håret. I höst är det romantiska lockar som gäller, gärna med några vackra assessorer i.

Romantiska lockar

Hårmodet pekar åt feminism och romantik och det är väldigt inne med långa fylliga hårsvall. Frisyrerna får gärna vara långa eller axellånga med mycket fyllighet och naturligt svall. Vill du bära håret uppsatt är flätade hår väldigt inne och här finns inga gränser. Gör gärna en slarvig fläta med mycket volym så den ser lite slarvig och rufsig ut. Även hästsvansen är väldigt populär i höst och här är det samma som gäller, den ska gärna vara lite slarvigt gjord, inte för perfekt.

De färger som är hetast i höst är solkyssta blonda nyanser med inslag av koppar och guld. En annan färg som är väldigt het är rött. Röda nyanser som inviger höstens kalla och isiga tider. En färg som verkligen ger liv och rörelse åt hela outfiten.

Tyvärr är det inte alla som fått den turen att få ett naturligt och tjock hårsvall. Därför har hårförlängning, eller extensions som det också kallas, blivit väldigt populärt. Du kan idag sätta in extra hår, äkta eller oäkta, för att få ett fylligare och friskare hårsvall. Det är många kändisar som annammat detta och var och varannan bär extentions idag.

När extentions kom var det ganska dåliga kvalitéer på håren och det såg ganska konstgjort ut när det sattes in. Idag däremot har utvecklingen gått snabbt framåt och de hår man köper idag går inte att se att de är oäkta när det satts in. En bra sajt som säljer mycket löshår, i olika utföranden är pozehair.se (extern länk). Hos dem hittar du många olika nyanser på håren, olika material (äkta eller oäkta) samt olika fästningsalternativ. Deras storsäljare just nu är Poze Tape On Extensions, ett löshår som fäst med ett tunt mjukt silikonträns.