Göra BH:n osynlig

Under sommaren är det populärt med en klänning med djup urringning i ryggen som gör din gyllene sommarbränna rättvisa. Det är skönt att ha en sommarklänning som du känner dig attraktiv och sexig i. Tyvärr kan ett BH-band vara i vägen och förstöra den annars så attraktiva outfiten. Men det finns lyckligtvis lösningar för dig som vill bära din favoritklänning samtidigt som du vill undvika ett synligt eller stramande BH-band!

Snygg siluettIdag finns det nämligen något som heter Freebras. Tillverkarna, Freebra of Sweden, har insett att moderna kvinnor söker ett alternativ till en traditionell BH. De vill inte att den ska synas, men man söker fortfarande efter den komfort och det stöd en vanlig BH ger. En Freebra är en osynlig och bandlös BH som ”klistras fast” på huden och gör det möjligt för dig att bära dina favoritklänningar utan att du behöver ha en traditionell BH under. En Freebra anpassar sig efter dina bröst och formar sig kring bysten på ett bekvämt sätt. De anses ge en total känsla av frihet på grund av sin praktiska funktionalitet och det bekväma material som de tillverkas i. Du kan läsa mer om Freebra of Sweden på Facebook!

Ett alternativ till en Freebra är brösttejp, som fungerar bäst för kvinnor med mindre byst. Brösttejp fäster du enkelt på dina bröst. Tejpen håller upp brösten och gör bröstvårtorna osynliga. Den är gjord i ett osynligt material som gör att den inte sticker ut. Många av dessa brösttejper håller i hela 12 timmar och är dessutom vatten- och fukttåliga. Det går att beställa online men kan även köpas direkt i fysiska butiker.

Prova Freebra eller brösttejp – bra alternativ till en traditionell BH när det gäller sommarens lättklädda mode!