Fixa sommarlooken

Vintern blev inte lång i år. Och vi sommarälskare är tacksamma och har väntat med iver på att få delge våra bästa tips för att du ska få den perfekt looken i sommar!

Hyn

Tanned En vacker, naturlig bränna är helt klart fortfarande populär. Ingen vill se ut som en morot eller en gammal läderpåse. Därför gäller det att återfukta, återfukta, återfukta samt att inte ligga och steka. Bättre att du är ute och rör dig i vattnet eller lekar i sanden med kompisarna. Du kommer garanterat att få en finare bränna. Tänk på din skugga. är den kortare än dig så står solen högt och är som starkast. Då ska man vara försiktig. Expressen skrev en artikel för några år sedan om att sola säkert och den är fortfarande högaktuell.

Tänder

Ett vitt leende är vackert. Ett vitt leende ser hälsosamt och fräscht ut, vilket också är ledorden den här sommaren. Vi vill att alla ska se hälsosamma och fräscha ut. Vi antar redan att du är duktig på att borsta 2 min morgon och kväll. Men om man har en försmak för kaffe eller läsk och kanske syndar med en cigarett eller snus, så kommer man få bruna och fläckiga tänder. Det finns enkla sätt att bleka tänderna hemma. Vi tycker att Swissclinic har de bästa blekningssystemet till bästa pris. Deras system är densamma som tandläkarens och handlar om oxidering som tar bort molekylerna som skapar missfärgningarna.

Strandklänningen

Ett perfekt plagg att ha i garderoben. Du är inte tvingad att spara klänningen till stranden. När sommarvågen kommer kan du kombinera en schysst strandklänning med några läckra shorts eller spetsleggings. Du kan utmana dig själv och gå naken under den medan du pysslar på balkongen eller hämtar posten. Om hälsosamt och fräscht är ledorden för sommarens look, skulle vi vilja understryka att frigjord och lyckosökande är känslan du ska hitta under semestern. Bered dig på en supersommar med mycket sol och timmar av skoj!