Dagens hårtrender

Trender kommer och trender hår så även inom frisyrer och hår. Och det är väl för tur det. Ingen vill väl se ut som på 20-talet, eller det kanske det finns. Ja, tur att vi alla är olika och tycker olika.

Vissa trender håller i sig längre än andra och vissa kommer snabbare tillbaka än andra trender. 2014 så skrev vi denna artikel om hur trenden så ut då. Gå tillbaka och läs hur vi tänkte då för 8 år sedan. Visst är det skillnad på endast 8 år och det kommer att förändras åren framöver också. Var så säker. Huvudsaken är att vi själva trivs med den frisyr som vi just nu väljer. Oavsett om den följer modet eller om vi är kvar i en trend som var populär 2014.

För att veta vad som gäller så går det alltid att kolla in på nätet vad som gäller. 2022 så visar det sig att mittbenan är på väg tillbaka. Men också att det varierar i längd på hårsvallet. Välj den stil som passar dig bäst och om du har svårt att veta hur du vill ha din frisyr så fråga din frisör som har koll på vad som gäller och vad du passar i.