Bästa kläderna just nu

shutterstock_251485606

Höstmodet är i full rullning och man kan redan skymta vad som kommer att hamna på hyllorna i vinter. Hos oss kan du läsa om vilka plagg som är hetast just nu och smarta ställen att skaffa dem. 

Klänningar

Höstklänningar är extrafodrade, varma och sköna, samt så håller de kvar lite vid sommaren. Du behöver inte släppa sommarmodet riktigt än, det finns några varma dagar kvar. Och det är så snyggt att kombinera en klänning med tjocka höstleggings, ett par skor med päls, en varm kappa och dekorativ halsduk.

Fransade kläder

Kläder med fransar på har kommit tillbaka. Det ger en mer struktur och djup på kläderna när fransarna rör sig med varje steg. Du kan hitta kjolar, linnen, klänningar och väskor som är täckta av fransar. Den här trenden kom under sommaren och stannar nog året ut. Fransade kjolar kombineras snyggt med enklare linnen. Låt kjolen få all uppmärksamhet och lyfte bara klädseln med några enkla accessoarer så är du redo för en dag på stan, eller en natt på dansgolvet.

Mocka

Det här tyget har precis återvänt på marknaden och passar utmärkt som höstplagg. Mockatyget är varmt och otroligt lent. Ljusbrunt, brun och svart är populärast just nu men vi kan nog förvänta att se fler färger under de kommande månaderna.

Det bästa mockaplagget just nu är leggings, de sitter mjukt mot kroppen och får färgskiftningar. För att göra tvätt lättare är majoriteten i populärbutiker fejkmocka som går att tvätta i maskinen. Riktig mocka måste man kemtvätta och lämpar sig bäst till jackor och skor.