Badmode 2015

2192518-young-woman-running-on-beach

Sakta men säkert börjar vi närma oss sommartider och det betyder ju naturligtvis stranden. De flesta butiker har börjat släppa kollektioner för badmodet så nu vet vi med stor säkerhet hur badmodet för denna sommar kommer att se ut.

2015 kommer badmodet att vara färgglatt och sportigt, men vi kommer även få se både vågat mode och en hel del retro från 50-, 60- och 70-talet som kommer att vara betydligt mer påklätt.

Inom just bikini mode är det väldigt inne med influenser från Brasilien och franska rivieran. Färgerna detta år kommer att vara starka och kommer även att komplettera solbrända kroppar. Designernas silhuetter framhäver verkligen formerna i år, något vi alla har att se fram emot.

Med inslaget av retrostilen kommer vi som sagt även se en hel del påklätt i sommar, flertalet bikinitrosor kommer att ha höga midjor à la 50-talet och mycket tyg i överlag.

En annan populär trend kommer att vara baddräkter med tryck och mönster, vi får även se en hel del text och 3d-tryck på våra badkläder.

Färgmässigt är badmodet i år dominerat av pasteller, och mintgrön kanske är den mest populära bland dessa. Rött och orange blir även vanligt på hyllorna, medan metallic, som varit populärt i många år nu, kommer främst att synas i bikinis.

Det är bäst att vara ute i tid om man slängt ögonen på något mer ovanligt plagg, många gillar nämligen att ladda upp med nya kläder inför stranden redan nu när våren börjat dyka upp.