Accessorera mera

En outfit är aldrig komplett utan accessoarer. Lite extra piff kan göra vardagsoutfitten till en färdig kvällslook, liksom vilket plagg som helst kan dressas upp eller ner helt beroende på vilka accessoarer du har till.

accessoarer

Det finns en hel del moderiktig elektronik idag. Allt från klockor till mobilfodral, som verkligen gör ett statement på vem du faktiskt är. En mobilväska kan vara ytterst praktiskt och väskan är för många kvinnor ett absolut måste. Ska man få med sig allt man kan tänkas behöva, utan att stoppa fickorna fulla, ja då gäller det väskan. För den som ska till arbetet, kan en större väska med plats för matlådan vara praktisk, men samtidigt ska den vara snygg. För den som ska ut på galej, passar den mindre väskan med plats för lite makeup, pengar och mobil, perfekt.

Smycken är det vi använder mest som accessoarer. Beroende på vilken typ av smycken du använder så kan du klä upp och klä ner din outfit så den passar så väl arbetet som en kväll ute. Ett par stora örhängen och ett halsband som glänser runt halsen signalerar direkt att du tänkt gå ut och ha skoj. Samma plagg med ett par diskreta örhängen och ett smalt halsband, talar mer om att du klätt dig med eftertanke.